semestern 09..

Hallojsan!
Hoppas allt är bra med alla!

Idag kom jag hem från en veckas semester med familjen, så är lite seg idag..

Så tänkte berätta om den och min fredags kväll med Linnea..


Fredag = Dagen innan avfärd

Jag fick den stora äran att ta med Linnea som precis fyllt 18 ut på krogen första gången.
Måste erkänna att jag var helt galet nervös innan vi kom till Klaras.. Frågor jag tänkte på var, tänk om de inte är mycket folk. Linnea har tråkigt
Och typ sånt oroade jag mig för..
Men när vi kom dit var de rätt okej med folk, klockan var ju inte så mycket än.
Vi dansade och hade riktigt kul. Visst de kom inte jätte jätte mycket folk till efter de men de som var där var sjukt kul folk..
På dansgolvet träffade jag bland annat J, så han och jag snackade lite och sen gick jag och Linnea ut och snackade med några av hennes kompisar.

Senare skulle vi till toaletten när T hoppade framför mig och sa hej väldigt glatt.. Jag käner inte honom men jag snackar ju ganska enkelt med folk på krogen. Så vi snackade lite och så.. Sen gick jag in till linnea som stod och väntade på mig på toaletten, och hon vart rätt nyfiken tror jag över vad jag och T pratade om. Och hon kände igen honom också och visste typ vem han var.

Sen gick vi ut till dansgolvet och dansade och hade riktigt kul.
Sen träffade jag en kompis som sa att de var vissa personer som också var på klaras som jag inte träffat sen högstadiet. En av dem var Ex. Men jag snackade inte med någon av dem, undvek dem mer.
För mig var högstadiet inte det bästa kan jag påstå.. Så nu när jag känner att jag hittat mig själv och  känner mig trygg i mig själv har jag ingen lust att dra upp det förflutna.

Senare på kvällen träffade jag D på dansgolvet. Och om du känner mig vet du nog antagligen vad som hände sen..

Kvällen var kul tycker jag, hoppas du också tyckte det Linnea!


Lördag= avfärd

Jag ska ge dig ett tips. Åk inte långt med bil tidigt en morgon när du är bakis. Det var hemskt!
Jag sov typ tre timmar innan det var dags att gå upp och ge sig iväg..
Försök sova i en bil med damiljen som pratar, radion är på.. och min lillebror tyckte de var helt galet kul att ta kort när jag somnade.. Såg tydligen rolig ut.. Men men..


När vi var i Smålandsstenar åt vi mat på en pizzeria som jag tror hette Edwins. Om du åker för bi smålandsstenar någon gång stanna där och ät deras kebab tallrik! Den varmagisk, den bästa jag någonsin ätit!!


Efter ett antal sega timmar i bilen kom vi fram till den stuga familjen hyrt som låg en bit mellan Falkenberg och Halmstad. Det var verkligen en fin liten stuga. Den var verkligen inte stor.. Och eftersom min pappa och min lillebror är ganska långa så har de fått gå och kuka när de ska gå någonstans i huset. Stackars dem..

Sen gjorde vi inte så mycket mer utan att göra oss hemmastadda.



Söndag= ULLARED!

Första riktiga semesterdagen i Halmstad/Falkenberg blev att vi åkte till Ullared och shoppade loss.
Vi var på parkeringen i Ullared en halvtimme innan de öppnade, och kön var redan ganska lång. Så vi fixade en vagn och ställde oss snällt längst bak i ledet. Men strax efter att vi ställt oss i kön kom det ännu mer folk så de var nog i alla fall 50 meters kö bakom oss när de öppnade dörrarna. De hade även startat en ny kö på andra sidan ett hus för att kön var så lång.
Det är verkligen en upplevelse att gå på Ullared.

Det blev en hel del grejer som shoppades.
Jag köpte bland annat några filmer, en jacka och en väska..

Sen på kvällen tog vi det ganska lugnt, vilket var skönt efter allt spring på Ullared.



Måndag=Halmstad

Denna dag spenderades i Halmstad. Vi kollade runt i lite affärer men tog det mest lugnt.


Tisdag= TYLÖSAND

Vaknade med världens värk i kroppen och hostade nästan ur mig lungorna. Mådde verkligen inte bra. Men mamma gav mig en ipren och jah sov en stund till så att tabletten skulle komma ut i kroppen.
Sen tog vi det ganska lugnt ett tag innan vi åkte i väg till Tylösand och badade o havet.  Och jag vet att de kanske inte är de bästa man kan göra när man inte mår bra att bada. Men mådde lite bättre under dagen.

Och man visste inte heller om den här dagen var den enda soliga dagen på hela semestern.

På kvällen mådde jag sämst igen, coh det blev inte bättre av att jag brände upp i stort sett hela kroppen. Såg ut som jag hade en tomtedräkt på mig, jag var helt röd..


Onsdag= Lugnt, och fint besök

Mådde fortfarande sämst, kul att bli sjuk på semestern.. Och familjen skämtade om att det måste vara svin influensan, vad roliga de är ibland, not.

Men vi tog det riktigt lugnt på dagen och jag levde på ipren typ hela dagen.

På eftermiddagen så åkte vi till Torup som var den närmsta lilla byn från stugan och handlade på deras lilla konsum.
Och det började verkligen spöregna när vi var på väg till konsum så man fick springa in genom entren för att inte drukna på vägen. Och när vi var på väg hem till den lilla stugan åskade det jätte mkycket. JAG ÄR RÄDD FÖR BLIXTAR OCH ÅSKA!

Men på kvällen blev det jätte fint och vi grillade och hade besök av mammas jobbarkompis, hennes kille och hennes två barn och deras gemmensamma gulliga lilla bebis. det var mycket trevligt även ifall att jag inte var helt på topp..

Fick även ett råd av honom när de skulle åka, (skratt) ska försöka komma ihåg de (skratt)
det var ialla fall bäst även ifall att jag inte säger de här. Men de flesta har nog hört de redan.



Torsdag= Dagen D

Denna dag hade min brorsa längtat efter helaveckan. Det var dagen då vi skulle till Vallarna och se Virus i Bataljonen.
Så vi åkte till Falkenberg på eftermiddagen och kollade lite affärer och njöt av omgivningen. Falkenberg är en riktigt mysig stad måste jag säga.
De har en jätte fin blomsteraffär som jag vart helt galen i. Jag har ju sagt att jag jkänner inte för att stå i en blomsteraffär mer i alla fall just nu. Men när jag såg denna blomsteraffär kände jag direkt att om jag skulle få jobb i den skulle jag helt klart tacka ja.
När vi också gick omkring i Falkenberg såg vi när Ulf Lundell genrepade en låt inför kvällens konsert han skulle ha där.

Sen vid 18 tiden drog vi iväg till Vallarna.
Det var en jätte bra föreställning!

Jag har nu en dag otto tshirt som man kunde köpa där. Den är så snygg så.. (skratt)..

Tog även foto efter föreställningen tillsammans med Jojje Jönsson och med han som spelar Dr. Kosmos.
Tog kort med Dr. Kosmos förra året, och pappa halv sprang efter honom när han skulle gå och sa: du Dr. Kosmos, vi måste få förnya kortet. Vi tog ett med dig förra året, Och sen ställde jag och min bror upp sig på varsin sida om Fr. Kosmos. Det blev så snygga foton så!


Fredag= sista dagen

Denna dag innebar städning, och det var även fint väder så lade mig på en filt på gräsmattan, och självklart i skuggan eftersom jag fortfarande var riktigt öm efter att jag brände upp mig.
Och innan jag visste ordet av somnade jag där på gräsmattan.
Det är riktigt skönt att kunna ligga där och bara blunda och höra fåglar kvittra och man kan få vara ifred med sina tankar. Ett litet skönt sommar tips.


Lördag= Hemgång

Dagen att åka hem, det var riktigt tråkigt att lämna stugan och så tyckte jag men även väldigt skönt.
Men det är väldigt väldigt jobbigt att sitta i en bil så länge tycker jag, men jag överlevde och jag sitter ju här nu.



Ska skriva mer om denna vecka som har gått senare. Det har hänt en hel del tycker jag..

kramar