I´m Back..

Snacka om att jag inte varit här på länge. Jag får skylla på att de är såå varmt!

Jag får skriva lite kort om alla dagar helt enkelt...

Onsdag

De hände en hel del. Men inget jag kommer skriva här..


Torsdag

Mamma fyllde år! Grattis!!
Så denna dag vart det mycket att göra. Först var jag inne istan på förmiddagen och köpte ett par grymt snygga shorts. Och de var grymt korta också.. Men nu har jag bestämt mig! Jag ska få grymt fina o bruna ben i år!

När jag kom hem från stan hade mamma kommit hem från jobbet. Vi satt och pratade en stund, vi pratade bland annat om vad jag vill göra den närmaste framtiden. Med typ Öland och så.

Sen när pappa kom hem från jobbet åkte vi tre till marieberg för att hämta brorsan som hade jobbat på Max, de e något de gör för att få in pengar till laget eller nåt sånt.

sen gick vi in på själva marieberg och fikade. Mums! Pappa hade inte köpt nån present till mamma heller så han och brorsan försvann ett tag så jag och mamma gick och kollade i lite affärer. Hittade inte direkt nåt.. Men mamma köpte en fotlänk. Sen när vi var påväg ner till nedervåningen såg jag D. Det var länge sen jag såg honom.. Han såg ganska glad ut när han såg mig, han är ju rätt blyg. Men han hälsade på mig.. Älskar hans ögon!
Vi får se vad som händer under sommaren, om vi ses nångång eller så..

Sen åkte vi och åt på en pizzeria som har vedugn, mamma typ älskar den pizzan..
Sen åkte vi hem och satt hela familjen klockan 20.00 och kollade på Sommar med ERNST!
VÅRAN KUNG!!!



Fredag

Denna dag hände det inte heller så mycket. Mamma och pappa åkte till stugan och skulle sova där. Så jag och brorsan var själva hemma. Vi hade en mycket kul kväll.
Först kollade vi självklart på semifinalen i fotbollen. tråkigt att de inte vann.. Men de va så sjukt bra!! både under denna matchen och under hela turneringen!!
Markus Berg är ju helt klart kungen!!<3

Sen kollade vi lite på han boxaren, en dokumentär om Michael Jackson. R.I.P!!

spelade lite innebandy sen fick brorsan för sig att cykla en stund. då var klockan halv tolv på kvällen. så jag satte mig och kollade på en gammal big brother repris på tv 400.. brorsan va borta en timme (!). sen kollade han också på big brother.. vid två tiden gick jag och la mig.


Lördag

Mamma kom och hämtade mig och brorsan och vi åkte upp till stugan.
Jag badade för första gången i år..

känner att den här sommaren kan bli mycket bra..

måste gå nu.. vi får lite besök som ska fira mamma..

xoxo