Mitt 2012

Dags kanske för en kort årskrönika över mitt 2012.
Ett 2012 jag hade bestämt mig för skulle bli mitt år, och de har vell till en viss del varit de. Men satsar hårt nu på 2013 istället då allt ska bli toppen ! :D
 
 
Januari
 

Nyår spenderades i Stockholm hos Anna och Jouni, en toppenkväll med god mat och trevligt sällskap.
 
Sen spenderades första delen av januari till att vara genomförkyld.
Men trotsade sjukdom och trötthet och kollade hockey mitt i natten, finalen i Junior VM som Sverige till slut vann.
 
På jobbfronten i januari var jag arbetslös men var iväg på intervju till Vagnhärad på en handelsträdgård. Intervjun gick jätte bra och hon ville ge mig tjänsten men var tvungen att tacka nej då jag inte fick tag på bostad.
Hoppades också väldigt mycket på att kunna få en säsongstjänst på parkenheten på landstinget.
 
 
Februari
 

Fyllde 22 år ! 
När jag var typ 10 tyckte jag 22 verkade så vuxet, hade bestämt att jag skulle bo i lägenhet, ha jobb, pojkvän/sambo och ett barn. Inget av detta blev av detta år. Men jag hoppas på att kunna flytta hemifrån, få jobb och skulle ju inte iacka nej till att ha pojkvän. Men barnfrågan känns vell lite väl tidigt.
 
Under februari lärde jag mig även att äta fisk. Helt otroligt, inte ätit fisk på jag vet inte hur många år. Och allt är Vickans "fel", hon berättade om en maträtt med lax och sydfransk sås som jag var tvungen att smaka. Så när jag var med mamma och handlade kort därefter och sa till mamma var hon väldigt snabb på att lägga ner ingredienserna till denna rätt i vagnen så jag inte skulle ha någon chans att ändra mig.
 
Några timmar efter att min födelsedag tagit slut så föddes Prinsessan Estelle, de var verkligen nära att de kunde blivit på min födelsedag *skratt*
 
Den sorgligaste saken under februari var helt klart att kommunen var här och sågade ner mitt älskade klätterträd som jag klättrade i jämnt när jag var barn. Den stod där så fin högst upp på kullen. Men en dag var den bara borta.
 
I slutet av februari hade jag en galet lyckad kväll med mina vänner och firade min födelsedag, vi åt mat på kinamuren och sen vidare till Frimis. Galet kul kväll, som helt klart kommer att vara svårslagen :)
 
Mars

I mars hände de egentligen inte jätte mycket.
Loreen vann Melodifestivalen.
 
Min lillebror gjorde debut i högsta ligan i basket i sverige. Sjukt nära på att göra poäng också. Stoltaste syrran var jag där ! :)
 
April
 

I april började jag på en två månader lång praktik på en handelsträdgård. Lärde mig verkligen otroligt mycket och trots att jag fick åka en bit och mycket pengar gick åt till bensin, men de var det så värt !
 
Fick även ett samtal från kommunen där jag blev erbjuden ett 3 månaders långt semestervikariat.
Som jag tackade jag till, men med lite ångest eftersom jag ville till landstinget. Men de visste jag inte skulle bli av.
 
 
Maj
 

Lillebror fyllde 20 år, galet vad han börjar bli gammal nu ! *skratt* 
 
Loreen vann Eurovision song contest i Baku ! :D
Så nästa år blir de ESC i Sverige tyvärr i malmö och inte i stockholm nu när de är byggt en ny arena och allt där men men..
 
Juni
 

Den 6:e juni Blev min kusin Conny pappa till en liten Julius :)
 
Jag slutade praktiken och hade ledigt en helg innan jag började jobba på parkenheten i stadsparken.
 
Blev med Iphone 4 då min andra mobil bestämde sig för att lägga av helt *skratt*
 
Påbörjade en 3 månaders awesome sommar, en sommar som jag har en hel del människor att tacka för.
Allt från roliga arbetskramrater till vänner och främlingar. 
 
Juli
 

Började köra vattenbil på jobbet, vilket jag hoppas få göra nästa år med.
Under en dag gick slangen av två gånger när jag vattnade amplar vid resecentrum vilket betyder dyngsur Frida och ett gott skratt för alla som såg de och alla arbetskamrater som inte riktigt fattade hur jag lyckades.
 
Familjen åkte på semster till skåne, danmark och ullared.
Jag hatar verkligen att sova själv i huset. Får ju för mig att de är nån mer där och huset knakar till ibland och så..
Men de köpte med några presenter från både danmark och ullared :)
 
Augusti
 

RHODOS ! 
Grymt väder, lyckades få en fin solbränna men de märkte ja först när jag kom hem. Tyckte inte att jag fått någon färg alls när jag var där.
Men de blir en ny resa 2013 helt klart :)
 
September
 

Lyckades få förlängt 2 veckor på jobbet, tack vare att jag körde vattenbil. Så jag var sista sommarjobbaren som slutade :) Och de känns ju som ett bra tecken inför nästa år att fått förlängt i år.
Och alla verkar nöjda med mig. Men är ändå nervös för att jag inte ska få jobb där. Mycket på grund av att landstinget också sa att de var nöjda med mig men inte fick nåt jobb där i år. Men nu i efterhand är jag så otroligt glad över att jag inte fick där eftersom kommunjobbet varit så mycket bättre. Dels för att jag kört vattenbilen och dels för att jag fått så bra vänner.
 
Fick för mig att gå hem ifrån jobbet en dag. Så från stadsparken och till det lilla radhuset tog 1 timme och 40 minuter.
Andra gången jag skulle ta den promenaden hem blev flera av gubbarna på jobbet oroliga och trodde att jag inte hade nån buss och ta mig hem med och erbjöd mig skjuts och allt möjligt och jag sa flera gånger att jag ville gå. Men tror de tyckte jag var riktigt knäpp *skratt*
 
Och min prövotid på körkortet gick ut :D
 
Oktober
 

Började vara dagmatte åt den söta hunden Leia :)
Och jag funderade mycket kring om jag skulle börja en floristutbildning i Götebrog trots att den var otroligt dyr. Men efter galet mycket tänkande blev de inte så.
 
November
 

Första snön kom.
Jag blev inskriven hos en jobbcoach som jag skulle börja gå hos i december.
 
December
 

Första inlägget i december är kort och de står såhär:
Ibland är livet så sjukt galet jäkla orättvist !

Tycker inte att dåliga saker ska hända bra människor men tyvärr är det inget man kan göra något åt.
 
December innebar också att gå hos en otroligt dålig coach som jag inte får någon som helst hjälp av..
 
 
 
Men mina förhoppningar för nästa år är att jag ska få jobb, kunna flytta till lägenhet och känna vid den här tiden nästa år att detta året har varit bra. Trots att jag redan nu vet att de kommer finnas några jobbiga stunder.
 
/F